dinsdag 22 april 2014

Oorlog tussen de Argentijnse maffia met die dekselse Portugees

http://i.smimg.net/14/15/300x225/diego-simeone-atletico-madrid.jpgAtletico Madrid speelde in de halve finale van de Champions League tegen Chelsea. Ik verwachtte naar een voetbalwedstrijd te gaan kijken. Mijn verwachtingen bleken echter alles behalve juist. Er werd vandaag niet gevoetbald. Maar wie goed oplette, zag wel wat er werkelijk aan de gang was. We zaten te kijken naar een maffiagevecht. Een Portugees had ruzie gezocht met de Argentijnse maffia. Jose Mourinho, die vorig jaar nog in het vijandelijke kamp in Madrid werkzaam was, zat nu opvallend stil op de bank. Zijn team was zijn leger en die kozen voor de verdediging.

Atletico Madrid is Italiaanser dan alle huidige Italiaanse clubs. Je zou niet verwachten dat dit een club is die uit de hoofdstad van Spanje komt. Langs de kant staat een man met zwart haar, strak achterover gekampt in een tevens zwart doodspak. Zijn naam is Diego Pablo Simeone. Deze maffiabaas wordt geflankeerd door zijn trouwe bodyguard Germán Adrián Román Burgos. Ooit joeg hij Mourinho terug zijn dug out in toen die even lastig was. Daarnaast is hij ook nog een oude rocker, gezien zijn bandje Simpatía (https://www.youtube.com/watch?v=Qw4Q141ieJk). Wellicht dat bij hem ook de keuze vandaan kwam om na de rust het intimiderende Thunderstruck van AC/DC uit de speakers te laten komen.

Op het veld had Simeone zo zijn eigen mannen staan. Voorin loopt een Zuid Amerikaanse huurmoordenaar, die normaal gesproken met scherp schiet. Even kreeg hij het aan de stok met een onverwoestbare lijkende Engelsman John Terry. Die dezelfde avond vast en zeker nog met de vrouw van Diego Costa in bed zou belanden. Terry werd even later echter vroegtijdig geveld door zijn eigen Portugese medestander David Luiz. De oorlog tussen de Argentijnse maffia met die dekselse Portugees bereikte weliswaar geen climax. Het was wellicht zelfs een veel te lang voorspel. Maar een ding is zeker, volgende week woensdag gaan er wel doden vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten